Laagste prijsgarantie
Betaal na 14 dagen
Ma t/m vrij voor 21:30 besteld, morgen in huis
kiyoh 9.0 @ Kiyoh

CAT6 S/FTP 0.5M grijs 1x haaks

Geen recensies Schrijf een recensie
SKU:
10024GR
€2,08 incl. btw
€1,72 excl. btw

Waarom voor ons kiezen

  • Laagste prijsgarantie!
  • Verzending naar alle Europese landen
  • Veilig betalen, vooraf of achteraf
  • Bestel zorgeloos
Kiyoh
Wij scoren een uit reviews
€2,08 incl. btw
€1,72 excl. btw
Je hebt nog uur om je bestelling af te ronden.
-
+
Toevoegen aan offerte

Waarom voor ons kiezen

  • Laagste prijsgarantie!
  • Verzending naar alle Europese landen
  • Veilig betalen, vooraf of achteraf
  • Bestel zorgeloos
Kiyoh
Wij scoren een uit reviews

Beschrijving

CAT6 S/FTP 0.5M grijs 1x haaks. De kabel heeft AWG waarde 27 met een PVC mantel. Geschikt voor netwerken tot 1Gbit met een bandbreedte van 250MHz. Wordt geleverd met aangegoten connectoren, hierdoor is de kabel plug & play.  U kunt de kabel dus meteen gebruiken zonder extra moeite! Dankzij de 100% koperen aders is deze kabel geschikt voor het gebruik van PoE (Power over Ethernet). Deze haakse patchkabels kunt u gebruiken in serverkasten en voor het aansluiten van diverse apparatuur in huis waarbij u niet al te veel ruimte tot uw beschikking heeft.

Wat is het verschil tussen UTP, FTP en S/FTP?

Bovenstaande termen geven aan of de kabel geen, één of meerdere afschermingen heeft. Een UTP kabel is niet afgeschermd en installatie in de buurt bij andere kabels kan leiden tot storingen. FTP is simpel gezegd een enkele afscherming, waar S/FTP dubbel afgeschermd is en storingen vrijwel uitgesloten zijn. Weet u het nog niet zeker? U kunt altijd contact met ons opnemen! Wij geven u graag advies over welke kabel u eventueel nodig heeft.

Wat is PoE (Power over Ethernet)?

Met Power over Ethernet is het mogelijk om zowel data als stroom te leveren over een standaard internetkabel. Het kan gebruikt worden om apparatuur, zoals beveiligingscamera's en VOIP telefoons van stroom te voorzien. Power over Ethernet is vooral handig voor apparatuur dat ver weg zit van een stopcontact, maar wel stroom nodig hebben.

Welke netwerkkabel kabel heb ik nodig voor mijn PS4 of XBOX?

Voor game-consoles geldt dat online spelen vele malen stabieler is als u uw Playstation of XBOX verbindt via een LAN (internet, netwerk) kabel. Bij online spelen moet er veel data over de kabel dus moet uw netwerkkabel voldoende bandbreedte (doorvoersnelheid) hebben. Dankzij de 500MHz bandbreedte van deze CAT6a kabels kan u al uw online games zonder haperingen (lag) spelen. Het verschil tussen online spelen via WIFI en een internetkabel is dag en nacht, wacht dus niet langer!

Extra informatie

Lengte:
0.5 M
Kleur:
Grijs
Aders:
100% Koper
Bandbreedte:
250 MHz
Buitenmantel:
PVC
Categorie:
Cat6
Clipbescherming (Snagless):
Ja
Connector 1:
RJ45
Connector 2:
RJ45
Diameter Ø:
mm
Kabel:
4 Pair (4x2) AWG 27
Tules (Kappen):
Aangegoten
Type Kabel:
S/FTP
Verbinding:
1 Gbit
Verpakkingseenheid:
1 stuk