Laagste prijsgarantie
Betaal na 14 dagen
Ma t/m vrij voor 21:30 besteld, morgen in huis
kiyoh 9.0 @ Kiyoh

CAT6 keystone patch panel set

Geen recensies Schrijf een recensie
SKU:
1195336
€71,96 incl. btw
€59,47 excl. btw

Waarom voor ons kiezen

  • Laagste prijsgarantie!
  • Verzending naar alle Europese landen
  • Veilig betalen, vooraf of achteraf
  • Bestel zorgeloos
Kiyoh
Wij scoren een uit reviews
€71,96 incl. btw
€59,47 excl. btw
Je hebt nog uur om je bestelling af te ronden.
-
+
Toevoegen aan offerte

Waarom voor ons kiezen

  • Laagste prijsgarantie!
  • Verzending naar alle Europese landen
  • Veilig betalen, vooraf of achteraf
  • Bestel zorgeloos
Kiyoh
Wij scoren een uit reviews

Beschrijving

Heeft u geen zin om keystones bij uw keystone patch panel te zoeken? Deze handige keystone patch panel set wordt gebruiksklaar geleverd inclusief 24x passende CAT6 UTP keystones!

Dit 1U 19'' patchpanel is van hoogstaande kwaliteit en onmisbaar in uw 19'' wand- of serverkast. Dankzij de backbar (ondersteuningsbalk) komen uw kabels nooit los en door elkaar achter het patchpanel te hangen. Dit patchpanel heeft 24 keystone poorten waardoor u meer dan genoeg ruimte heeft voor eventuele netwerk uitbreidingen. Een CAT6 (keystone) patchpanel is geschikt voor netwerken tot 1Gbit met een bandbreedte (doorvoersnelheid) van 250MHz.

Wat is een patch panel?

Met een patch panel is het erg makkelijk om uw netwerk te organiseren. Een patch panel is zeker niet alleen voor uitgebreide netwerken zoals op bijvoorbeeld een kantoor, ook thuis heeft een patch panel een toegevoegde waarde. Bij eventueel defect kunt u gemakkelijk uw patch kabel vervangen, veel goedkoper dan uw hele netwerk op zijn kop zetten! U kunt uw patch panel nummeren, zodat u precies weet waar de kabel voor is of naartoe gaat.

Als u een kabel wil installeren op de LSA stroken op uw patch panel, moet u erop letten dat u een kabel met stugge kern gebruikt. Kabels met een soepele kern zijn hiervoor niet geschikt en zullen dan ook niet werken. Aan de voorkant van het patch panel kunt u natuurlijk wel soepele patch-kabels gebruiken, zolang u maar een stugge kabel gebruikt voor de installatie op de LSA stroken. Na installatie aan de ‘achterkant’ van het patch panel heeft u de poort aan de voorkant voorzien van een internetverbinding.

Bij Netwerkkabel.eu verkopen wij zowel desktop patch panels, als 19’’ of 10’’ patch panels. Een desktop patchpanel kunt u gemakkelijk op bijvoorbeeld uw bureau monteren, waar de 19’’ patch panels in een 19’’ wand- of serverkast gemonteerd dienen te worden. 10’’ patch panels kunnen alleen gemonteerd worden in 10’’ wandkasten.

Extra informatie

Categorie:
CAT6
Type aansluiting:
Keystone (LSA)
Afscherming:
UTP
Aantal ingangen:
24 x Keystone
Max. bandbreedte:
250 MHz
Kleur:
Zwart
Afmetingen:
48.3 cm (19 inch)