Laagste prijsgarantie
Betaal na 14 dagen
Ma t/m vrij voor 21:30 besteld, morgen in huis
kiyoh 9.0 @ Kiyoh

8 Poorts Power over Ethernet (PoE) Switch 10/100/1000 Mbps

Geen recensies Schrijf een recensie
SKU:
ZYGS1008-HP
€130,85 incl. btw
€108,14 excl. btw

Waarom voor ons kiezen

  • Laagste prijsgarantie!
  • Verzending naar alle Europese landen
  • Veilig betalen, vooraf of achteraf
  • Bestel zorgeloos
Kiyoh
Wij scoren een uit reviews
€130,85 incl. btw
€108,14 excl. btw
Je hebt nog uur om je bestelling af te ronden.
-
+
Toevoegen aan offerte

Waarom voor ons kiezen

  • Laagste prijsgarantie!
  • Verzending naar alle Europese landen
  • Veilig betalen, vooraf of achteraf
  • Bestel zorgeloos
Kiyoh
Wij scoren een uit reviews

Beschrijving

Deze switch is uitgerust met 8 Gigabit Ethernet-poorten, allemaal PoE-poorten die tot 60W aan totaal PoE-budget kunnen leveren. De GS1008HP kan eenvoudig verbinding maken met PoE-gereedschappen op uw netwerk met plug-and-play-ontwerp en tegelijkertijd energiebesparende voordelen bieden zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De GS1008HP vult een al lang bestaand gat in de markt voor onbeheerde PoE-switches, heeft een hoog stroombudget en is betaalbaar voor SOHO's en kleine bedrijven.

De switch heeft een totaal vermogensbudget van 60W en beschikt over een handige LED-indicator die oranje weergeeft wanneer de drempel van 50W is bereikt. Als het stroomverbruik het budget overschrijdt, wordt het laatste apparaat automatisch verwijderd zonder gevolgen voor de andere apparaten die via de switch worden gevoed.

Wat is een netwerk switch?

Een switch is een handig apparaat om van één bekabelde netwerkaansluiting meerdere aansluitingen te maken. Ideaal toch? Tevens gebeurd dit allemaal zonder dataverlies. Een switch is te vergelijken met een stekkerdoos, het principe is hetzelfde. Bij een netwerk switch wordt er één poort gebruikt om het internet binnen te krijgen. De overgebleven poorten zijn dan voorzien van internet. Als u een 16 poorts switch koopt, dan creëert u 15 extra internetuitgangen.

Welke switch heb ik nodig?

Als u een switch wilt kopen moet u eerst nakijken hoeveel apparaten u op de switch gaat aansluiten. Denk er hierbij aan dat 1 poort op de switch verloren gaat aan het doorvoeren van het internet. Als u 5 apparaten wil aansluiten op een switch, dan heeft u dus minimaal een 8 poorts switch nodig. Verder is het handig om te weten welke internetsnelheid u thuis heeft. Heeft u een netwerk tussen de 0 - 100 Mbps, dan volstaat een Ethernet switch. Voor alles daarboven heeft u een Gigabit switch nodig. Wil u goed voorbereid zijn op de toekomst? Dan raden wij altijd een Gigabit switch aan.